Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/siudi/domains/siudi.co.il/public_html/src/models/PayCallModel.php on line 90
שאלה בנושא RE: ביקור בית מביטוח לאומי - פורום הביטוח הסיעודי הגדול בישראל
פורום ביטוח סיעודי
050-808-6504
פורום ביטוח סיעודי
נושא/מחבר
תאריך ושעה
RE: ביקור בית מביטוח לאומי
22/09/2019 00:06
תאריך: 22.09.2019 00:06
ליזה שלום,
החוק קובע כי כל אדם המשתתף בשיחה רשאי, ככלל, להקליט את השיחה. השתתפות בשיחה כוללת את המדבר או את המאזין - מי שהשיחה מיועדת אליו. לדוגמה, הקלטת שיחה עם נציג חברת הביטוח, חברת שירותי הטלוויזיה, הטלפון, פקיד הבנק, השכן וכיו"ב - היא מותרת. על כל פנים אני ממליץ להתייעץ עם עו"ד בעניין זה.
ככל שזכאותו של אביך לקבלת קצבת סיעוד תישלל, אני מציע להתייעץ עם עורך דין המתמחה בתחום. בנוסף, אני סבור כי מצבו הרפואי והקוגניטיבי של אביך, כפי שתיארת, לא רק שמזכה אותו בקצבת סיעוד, אלא בתגמולי ביטוח סיעודי, ככל שמבוטח בפוליסת סיעוד פרטית.
ביקור בית מביטוח לאומי
(ליזה)
18/09/2019 13:33
מחבר: ליזה
תאריך: 18.09.2019 13:33
שלום, ביום שישי צריכים להגיע לסבא שלי לביקור בית מביטוח לאומי בגלל סיעוד.
מבקשות קודמות שהוגשו עם מסמכים רפואיים ועל סמך הסירובים שהוא קיבל שמתי לב כי הוא לא מקבל את הניקוד שמגיע לו ומתעלמים מהחומר הרפואי שמועבר בתביעה לסיעוד.

הרופאה רושמת במכתב במפורש שהוא זקוז לסיוע ולהכוונה, להשגחה ולפיקוח בגלל הבעיות שיש לו והם לא מתייחסים לכך בניקוד שלהם.

האם אפשר בפעם הזאת בתחילת הפגישה עם הנציג של ביטוח לאומי להגיד כי אני מקליטה את השיחה כדי שישמעו בשיחה איזה מסמכים הנציג רואה מולו? האם יש עם זה בעיה חוקית? האם זה מותר?

אני באמת מרגישה שהם מגיעים ללא רקע על המחלות שלו והקשיים שלו, לא קוראים את כל הניירת הרפואית שמגישים להם (בשיחה איתם רואים שהם לא מעודכנים) ולכן אני חושבת שחלק מהמידע שהם רואים בביקור בית לא מועבר הלאה, אז אני רוצה להקליט את הפגישה כדי שאם ויתעלמו מהמסמכים שלו הפעם אני אוכל ללכת עם זה הלאה.

לא ייתכן שלניצול שואה בן 82, עם אלצהיימר, אחרי ניתוחים ברגליים, בעיות בעצמות, נעזר בהליכון ומקל, יש עזרים בבית כי הוא נופל ועוד ועוד בעיות והוא לא זכאי לסיוע... ורואים את זה מתפספס בניקוד כשהוא לא מקבל ניקוד למרות שיש מכתב ממרפאה גריאטרית שאומרת כי הוא זקוק לזה.