Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/siudi/domains/siudi.co.il/public_html/src/models/PayCallModel.php on line 90
שאלה בנושא RE: הביטוח הסיעודי לא משלם לאבא שלי - פורום הביטוח הסיעודי הגדול בישראל
סגירה
חזרה
סגירה
פורום ביטוח סיעודי
050-808-6504
פורום ביטוח סיעודי
נושא/מחבר
תאריך ושעה
RE: הביטוח הסיעודי לא משלם לאבא שלי
10/09/2019 13:17
תאריך: 10.09.2019 13:17
יעקב שלום,
צר לי לשמוע על אביך ואני מאחל לו בריאות טובה.
לצערי הרב חברות הביטוח הסיעודי בישראל דוחות המון תביעות של מבוטחים, כמו אביך, אשר בשל מחלה או תאונה, איבדו את היכולת לדאוג לעצמם, וזאת על אף ששילמו פרמיה חודשית כל חייהם, והיו בטוחים שיש להם ביטוח סיעודי, לכשיגיע הרגע העצוב בו לא יהיו מסוגלים לתפקד לבד.
כאשר חברת הביטוח דוחה תביעה לקבלת תגמולי ביטוח סיעודי, ניתן להגיש ערעור לחברת הביטוח, ולחלופין להגיש תביעה משפטית באמצעות עו"ד המתמחה בתחום. מניסיון הגשת ערעור לחברת הביטוח אינה מועילה ואף מאפשרת לחברת הביטוח לשפר עמדות ולמשוך זמן נוסף.
הניסיון מלמד כי הצעד החכם ביותר הוא, לפנות לעורך דין מומחה שיסייע לך לפתור את המצב, ולהתמודד מול התכסיסים שחברות הביטוח עושות, הכוללים נימוקים המתבססים על סיבות ותירוצים שאין להם בסיס ושאינם חוקיים.
את התביעה אפשר להגיש את עד שלוש שנים מהיום שבו הפך המבוטח לסיעודי וגם לתבוע רטרואקטיבית.
הניסיון מלמד שההתמודדות מול ההתנהלות הדורסנית של חברות הביטוח, מהירה ונוחה יותר כשהמבוטח ו/או בני המשפחה מלווים בעורך דין וקל יותר להתחמק מתשלום לאדם פרטי מאשר מתשלום למבוטחים שעורך דין מייצג אותם. חשוב לציין כי עורך דין המתמחים בתחום הביטוח הסיעודי, נוהגים לגבות שכר טרחה על בסיס אחוזים מהצלחה בלבד.
הביטוח הסיעודי לא משלם לאבא שלי
(יעקב)
08/09/2019 16:15
מחבר: יעקב
תאריך: 08.09.2019 16:15
שלום לכל המומחים,
אני חייבת עזרה דחופה! אבא שלי הפך לסיעודי אחרי אירוע מוחי ומאז אנחנו במלחמות עם חברת הביטוח שלו שלא מוכנה לשלם, בטענה שהוא לא עומד בהגדרות של מקרה ביטוח סיעודי. מה אנחנו יכולים לעשות ואיך אפשר להגיש ערעור על ההחלטה? הוא לא מסוגל לעשות כלום לבד וכרגע אחים שלי ואני צריכים להיות איתו 24/7 כדי להשיח עליו ולטפל בו.
תודה רבה מראש,
יעקב.