Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/siudi/domains/siudi.co.il/public_html/src/models/PayCallModel.php on line 90
שאלה בנושא כדאיות הביטוח והתנהלות החברה המבטחת - פורום הביטוח הסיעודי הגדול בישראל
סגירה
חזרה
סגירה
פורום ביטוח סיעודי
050-808-6504
פורום ביטוח סיעודי
נושא/מחבר
תאריך ושעה
כדאיות הביטוח והתנהלות החברה המבטחת
(דילן)
18/09/2019 09:25
מחבר: דילן
תאריך: 18.09.2019 09:25
שלום, עשיתי לפני 7 שנים לאמא שלי ביטוח חיים, ביטוח סיעודי ביטוח בריאות וביטוח תאונות אישיות.

בתחילה הינו משלמים ממש מעט כסף וכל פעם הפרמיה עלתה במעט, מעבר לזה שכל פעל חברת ביטוח דאגה להתקשר ולהודיע שאין כיסוי כזה ואין כיסוי כזה וחשוב להוסיף ולהרחיב.

מתשלום של 150 שח בחודש הגענו למצב שאמא שלי משלמת היום 370 שח לביטוח.בפנייתי לחברת הביטוח בבקשה לשלוח פוליסות ביטוח כל פעם נשלחו רק פוליסת בריאות ופוליסת תאונות אישיות וחברת הביטוח דאגה לא לשלוח פוליסת חיים או פוליסת סיעוד.

לאחר מספר פניות והתעקשות ביקשנו את פוליסת החיים והסיעוד ולהבין למה הסכום כך כך גבוה. רק היום אחרי מיילים ושיחות שלחו את פוליסת החיים והסיעוד והבנו שבעצם שכל שנה זה עולה ואף הסכום הכולל שאמא שלי תשלם לחברת הביטוח עד גיל 75 (תוקף ביטוח חיים) הוא גבוה פי 2 מהכיסוי במקרה המוות או מצב סיעודי חס וחלילה.

1. מעבר לביטול של הפוליסה האם עצם זה שחברת הביטוח לא הודיע ולא טרחה להסביר ללקוח לא בזמן רכישת הפוליסה ולא לאחר מכן שמדובר בביטוח שאם השנים יעלה כל כך גבוהה שהמבוטח בכלל לא יוכל לעמוד בתשלומים?

2. האם זה ששילמנו במשך 7 שנים קרוב ל15.000 שח ועכשיו נבטל הלכו הכסף לפח ?